«Νέα Κανονικότητα»: Ομαδική έκθεση στην Chili Art Gallery – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Η ARTgrID σε συνεργασία με τον Εικαστικό Επιμελητή Πάρη Καπράλο και καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της σύγχρονης τέχνης παρουσιάζουν την έκθεση «Νέα Κανονικότητα», η οποία παρουσιάζεται με φυσική παρουσία στην αίθουσα τέχνης των Αθηνών Chili Art Gallery, και, παράλληλα, διαδικτυακά, διαθέσιμη διεθνώς στη διεύθυνση artgrid.gr.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, σχεδίου, χαρακτικής, φωτογραφίας, κολλάζ, ελαφριές κατασκευές καθώς επίσης επιδαπέδια & επιτραπέζια γλυπτά.

International Art Exhibition in Hainan, China 2021. “Thesis – Antithesis – Synthesis. In the belt of change”

Διεθνή έκθεση τέχνης “Thesis – Antithesis – Synthesis. In the belt of change”. Διοργάνωση “The Tides of the Century – 2020 International Art Exhibition” στο Hainan Ocean Flower Island στην Κίνα. Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival το προσκεκλημένο φεστιβάλ της έκθεσης, επέλεξε 21 καλλιτέχνες που εξερευνούν την ψηφιακή κουλτούρα και τις προεκτάσεις της, να εκπροσωπήσουν την χώρα μας.

Διοργάνωση China Arts and Entertainment Group (CAEG) και το CAFA (Central Academy of Fine Arts) σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας, ενώ η ελληνική συμμετοχή εντάσσεται στο πλαίσιο του έτους Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Κίνας για το 2021 και αποτελεί πρωτοβουλία-ενέργεια του πολιτιστικού φορέα «Πολίτες».

Artists representing ATHENS DIGITAL ARTS FESTIVAL